Tenerife; een prachtig eiland!

Tijdens het uitzoeken van mijn vakantie naar Tenerife werd ik overgehaald door mijn vriendin. Ik wilde zelf naar een ander gebied, maar ik luisterde toch maar. En wat had zij een gelijk zeg! Tenerife is echt een prachtig eiland. Niet alleen mooie stranden, maar ook nog eens gezellige dorpjes en prachtig natuur!

Spaanse gedachtes

Voor mijn reis naar Tenerife had ik het gevoel dat het vrijwel identiek zou zijn aan veel Spaanse badplaatsen (waar ik zoals je merkt niet echt fan van ben). Maar het lijkt echt een compleet andere wereld. Ik zou eerder zeggen dat Tenerife een Caribisch gevoel heeft in de plaats van een Spaanse Badplaats. Sorry Tenerife!

Bizar landschap

Tenerife heeft een vrij droog klimaat en dit geeft het eiland een prachtig, maar bizar landschap. De droge gebieden lijken wel op maanlandschappen. Dit in combinatie met grote kloven en prachtige bergen laten je soms ademloos om je heen kijken naar al het natuurschoon. Tenerife heeft echt een landschap die ik nog nooit elders heb gezien.

Heerlijke stranden

Natuurlijk hoort bij een vakantie ook een dag of meerdere dagen relaxen op het strand. Lekker een boekje lezen en het zoute water inspringen. Mijn aanrader is om dan naar Playa de las Teretisitas te gaan. Het is een toeristisch eiland waar het soms vrij druk kan zijn, maar het is er prachtig! Het strand is enorm diep, zodat er altijd voldoende ruimte is en het is voorzien van fijn zand. Met de bergen om je heen geeft het tevens een uniek uitzicht vanuit het water!

Reis

Herfst reisinspiratie: Vijf paradijselijke stranden!

Zon, strand en zee! Wie houdt er niet van? Omdat de winter echt is begonnen en een zomerse strand- of zonvakantie bij veel mensen nog even op zich laat wachten, geven wij vandaag wat paradijselijke reisinspiratie! We hebben de vijf mooiste stranden buiten Europa verzameld. 1. Hawaii Wie droomt nou niet van een vakantie naar […]

Read More
Reis

Reisverslag: Ontdek de mooiste hoogtepunten van Indonesië

Afgelopen zomer had ik een Indonesië rondreis gemaakt via Sawadee Reizen. Deze reis had ik in groepsverband gemaakt. Samen met een vriendin had ik deze reis laten samenstellen en vervolgens hadden we met de groep 17 dagen lang de eilanden Java en Bali ontdekt. In deze blog wil ik jullie dan ook graag meer vertellen over de […]

Read More
Reis

Reisverslag: Mijn trip door Thailand

Thailand heeft een tropisch klimaat en als je niet midden in het regenseizoen een bezoek wilt brengen aan dit land moet je hier wel even rekening mee houden. Over het algemeen zijn de maanden november tot en met maart de beste maanden om Thailand te bezoeken en hier heb ik afgelopen december gebruik van gemaakt! […]

Read More